10 hónapos INGYENES boldogságprogram - tájékoztató

2012-ben nyilvánosságra hozták az egyes országok általános boldogságát vizsgáló World Happiness Report indexet. Az Earth Institute gondozásában készült jelentésből kiderül, hogy Magyarország csupán a 96. helyet foglalja el.
A tavaly közzétett OECD-országok állampolgárainak boldogságindexének felmérésében Magyarország a legutolsó helyen állt – a magyaroknál a fejlődő országok lakói is boldogabbak.
Szinte minden nemzetközi összehasonlító tudományos vizsgálat megállapítja, hogy Magyarország Európa boldogtalanabb felén helyezkedik el.

ENNEK NEM KELL ÍGY LENNIE!

A BOLDOGSÁG TANULHATÓ! A boldogságra való hajlam egy megtanulható képesség!

Szeptember 1-én induló INGYENES boldogságprogramunk erre szeretne megtanítani Téged.

Regisztráció a Boldogságprogramba >>

Kiknek ajánljuk ezt a programot?

Sonja Lyubomirsky volt az első olyan kutató pszichológus, (aki a pozitív pszichológia néven ismert pszichológiai irányzathoz tartozik, amelynek Csíkszentmihályi Mihály az egyik vezéralakja), aki kutatócsoportjával tudományosan is bebizonyította, hogy az ember igenis képes arra, hogy a mindennapi életében függetlenül a külső körülményektől, valóban boldognak érezze magát, csak meg kell tanulnunk, hogy miként növelhetjük a boldogságszintünket.

Kinek ajánljuk ezt a programot?

1. Azoknak a boldogságra vágyóknak, akik szinte bármit megtennének, hogy fokozott és tartós boldogság-élményhez jussanak. A program megmutatja, hogy igenis változtathatunk az életünk minőségén, és boldogabbakká tudunk válni. Ráadásul segítséget és fogódzókat ad ahhoz, hogy ezt miként tegyük.

2. Azoknak, akik életük olyan fordulópontjához érkeztek, ahol ráébredtek: mélyebb, felelősebb "létezést" keresnek. A program segít felismerni, hogy nemes céljaink igenis összeegyeztethetők a boldogsággal, sőt akkor valósíthatók meg igazán, ha mi magunk boldogan vagyunk jelen a dolgainkban.

3. Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak kíváncsiak, és tudni szeretnék, hogyan látja ma a lélektan a boldogság jelenségét, és milyen eszköztára van a boldogság fokozásához és tartósabb fennmaradásához.

Szeptember 1-én elindul a közös tanulás 10 hónapon át! Tarts Te is velünk!

Regisztrálj a Boldogságprogramba és minden fontos információt megküldünk neked az induláshoz >>

A boldogságprogram témája hónapról hónapra

A boldogságprogram tudományos vizsgálatokra épül, amely nyomán hónapról hónapra letesztelheted a saját életedben, hogy milyen változásokat képes eredményezni azok a módszerek és technikák, amelyek tudósok szerint boldoggá tesznek bennünket.

Minden hónapban egy konkrét boldogságfokozó gyakorlattal foglalkozunk.

Szeptember: A boldogságfokozó hála gyakorlása
Október: Apró örömök élvezete
November: A társas kapcsolatok boldogító ereje
December: Önbecsülés, önszeretet
Január: Az optimizmus gyakorlása
Február: Megbocsátás
Március: Célok kitűzése és elérése
Április: Boldogító jócselekedetek
Május: Egészséges életmód gyakorlása (mozgás, étkezés, gondolkodásmód)
Június: Panaszmentes hónap

Videó üzenetben tájékoztatjuk a csatlakozókat az aktuális hónap témájáról, amiben kifejtjük, hogy tudósok szerint, miért boldogítanak bennünket ezek az eszközök és hogyan érdemes őket gyakorolni. Továbbá minden témához minden napra adunk gyakorlati tippeket is.

Szeptember 1-én elindul a közös tanulás 10 hónapon át! Tarts Te is velünk!

Regisztráció a Boldogságprogramba >>

Személyes találkozók havonta egyszer

A közösségben való tanulás mindig élvezetesebbé teszi a folyamatot, ráadásul lehetőséget ad arra, hogy megoszd az élményeidet olyanokkal, akik ugyanazt az utat járják, mint te, ugyanakkor a személyes találkozók ezekkel a hozzád hasonló célokat elérni vágyó emberekkel az elkötelezettségedet erősíti.

Éppen ezért minden erővel azon vagyunk, hogy országosan minél több településen legyenek Jobb Veled a Világ klubok, ahol az adott településen élő boldogságprogram résztvevői találkozhatnak egymással, megoszthatják tapasztalataikat és ahol felkészülhetnek a következő hónap tematikájára.

A klubvezetésre a vezetőket Bagdi Bella, az alapítványunk elnöke készíti fel, aki a program megálmodója és elindítója.

Az első klubtalálkozó augusztus 29-én lesz, ami a szeptember 1-i induláshoz készíti fel a résztvevőket.

Nézd meg, hol indul hozzád legközelebb eső Jobb Veled a Világ Klub >>

Ha nincs a településeden ilyen klub és szívesen megszerveznéd ott, jelentkezz be hozzánk klubvezetőnek és felvesszük veled a kapcsolatot:

Jobb Veled a Világ klubvezetésre való jelentkezés >>