Regisztráció Oszd meg az oldalunkat!
Kövess minket Facebookon
Jobb veled a világ karkötő
 

Jobb veled a világ!

Mozgalom az emberek boldogabbá válásáért tudatos jócselekedetekkel, 2012-2014.

Csatlakozz a mozgalomhoz

A mozgalom üzenete:

Magyarország lakosságának a figyelmét a sok gazdasági és magánéleti nehézségekről egy „mitől lesz jobb velem a világ” cselekvő szemlélet felé irányítani.

A rendezvény fantasztikus lehetőség arra, hogy az elfogadás, az összefogás, az egymásért érzett felelősség kimagasló példája legyen. Ezzel egy időben lehetőséget biztosít egyéneknek, különféle közösségeknek, szervezeteknek, vállalkozásoknak, hogy bemutatkozzanak egy olyan oldalukról, amely azt mutatja meg, hogy a jelenlegi társadalmi-gazdasági helyzettől függetlenül, tudnak és tesznek is azért, hogy jobb legyen tőlük a világ, hogy jobb legyen általuk Magyarország.

További részleteket hamarosan bővebben is ismertetünk.

Támogatók, önkéntes segítők jelentkezését várjuk!

Amennyiben szeretnél az önkéntes szervezői csapat tagja lenni, az alábbi űrlap kitöltésével tudsz bejelentkezni hozzánk. Élj akár Budapesten, akár vidéken, vagy akár határon túl, mindenkire nagy szükség van, aki úgy érzi a szívében, hogy szeretne hozzánk tartozni és velünk együtt nagy dolgokat létrehozni. Mindenkire nagyon nagy szükség van, hogy a jelenlegi válságos világunkban, közös összefogással, tudatos jó cselekedetekkel gyógyítsuk azt a Földet, aminek az életünket köszönhetjük.

Az önkéntes találkozó április 28-án lesz, vasárnap délután 12 órától 15 óráig az alapítvány központjában:

Cím: Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 91.

Térkép >>

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Öröméneklés karácsonyi koncert

BejelentkezésBezárás