ADÓ 1% felajánlása

Kérjük, személyi jövedelemadód 1%-át ajánld fel szolgálatunk számára a Boldogságórák fejlesztéséért - Egy boldogabb jövő nemzedékéért!

AZ ADÓD 1% FELAJÁNLÁSA NEKED NEM KERÜL SEMMIBE SEM, MÉGIS HATALMAS VÁLTOZÁST HOZHAT MÁSOK ÉLETÉBE!

Alapítványunk az ADÓ 1%-ából befolyt adományok segítségével több tízezer emberhez juttathatna el életfontosságú üzeneteket, rekreációs programokat és gyerekek számára mentális egészségmegőrző boldogságórákat! Kérünk, LÉGY TE IS RÉSZESE ENNEK A KÜLDETÉSNEK azzal, hogy ADÓD 1%-ával támogatod szolgálatunkat!

Mire fordítjuk az 1% felajánlásokból befolyt összeget?

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 2014-ben elindította a Boldogságóra programot, ami a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amihez eddig már 7000 pedagógus csatlakozott. A program fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke. Célunk, hogy a „boldogságoktatást” bevigyük az iskolafalak közé, hogy kiegyensúlyozottabbnak, sikeresebbnek és elégedettebbnek lássuk a jövő nemzedékét. 2016 szeptemberében meghirdettük a Boldog Iskola pályázatot. A címet 2018-ban már több mint 1000 nevelési-oktatási intézmény nyerte el.

Az SZJA 1% felajánlásokból befolyt összeget a Boldogságórák fejlesztésére fordítjuk annak érdekében, hogy még több intézmény és pedagógus bekapcsolódásával megteremtsük egy boldogabb jövő nemzedékének alapjait. 
 

„Arra törekszünk, hogy a Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatai, játékai, valamint gyakorlatai fokról fokra kibontakoztassák a derűt és életszeretetet. Gyermekeink így a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, majd boldogságra képes emberré válhatnak.”

PROF. DR. BAGDY EMŐKE,
A BOLDOGSÁGPROGRAM FŐVÉDNÖKE

 

 


Tudj meg rólunk többet, ismerj meg minket!

Tevékenységeinkről, programjainkról tájékozódhatsz weboldalainkon: www.boldogsagprogram.huwww.boldogsagora.huwww.boldogiskola.hu

Tekintsd meg alapítványunk beszámolóit: Beszámoló 2017    Beszámoló 2016    Beszámoló 2015   Beszámoló 2014   Beszámoló 2013   Beszámoló 2012


Nézd meg kisfilmünket a Boldogságórákról!

Nézz bele a gyerekek munkáiba!

      

Miért érdemes rendelkezned adód 1%-áról?

Az adózók még mindig nagy százalékban nem rendelkeznek személyi jövedelemadójuk 1+1%-áról. Az adód felajánlása neked semmibe nem kerül, nekünk mégis sokat számít. Amennyiben nem rendelkezel az egy százalék felajánlásáról, úgy az összeg az államhoz kerül. Arra kérünk, ne hagyd elveszni azt a lehetőséget, hogy magad dönthess adód 1%-áról, annak érdekében, hogy az általad választott, támogatott szervezethez kerüljön. 

Hogyan ajánlhatod fel adód egy százalékát?

Adód 1%-ának felhasználásáról a személyi jövedelemadó bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezhetsz, amelyet a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton kell továbbítanod a NAV felé legkésőbb 2019. május 20-ig.

Ha már beküldted az adóbevallásod de nem rendelkeztél adód, az SZJA 1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb 2019. május 20-ig küldheted meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha munkáltatói adómegállapítást kérsz, tedd borítékba a rendelkező nyilatkozatot (innen töltheted le) és add át az adóbevallást készítő személynek legkésőbb 2019. május 10-ig. 

Ha a személyi jövedelemadó bevallásod elektronikusan, meghatalmazott útján kívánod elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Az alábbi adatokra van szükséged a felajánláshoz:

Név: Jobb Veled a Világ Alapítvány

Adószám: 18295225-2-42

Rendelkező nyilatkozat az adó 1+1 százalékáról >>