Országos Jobb Veled a Világ Klubok

A BOLDOGSÁG TANULHATÓ! A boldogságra való hajlam egy megtanulható képesség – ez derül ki számtalan boldogságkutató tanulmányból. Tanuljuk együtt 10 hónapon át a boldogságot!

2012-ben nyilvánosságra hozták az egyes országok általános boldogságát vizsgáló World Happiness Report indexet. Az Earth Institute gondozásában készült jelentésből kiderül, hogy Magyarország csupán a 96. helyet foglalja el.
A tavaly közzétett OECD-országok állampolgárainak boldogságindexének felmérésében Magyarország a legutolsó helyen állt – a magyaroknál a fejlődőországok lakói is boldogabbak.
Szinte minden nemzetközi összehasonlító tudományos vizsgálat megállapítja, hogy Magyarország Európa boldogtalanabb felén helyezkedik el.

Szeptember 1-től június 30-ig bármikor be lehet csatlakozni!

A Boldogságprogram szeptember 1-től június 30-ig tart.

10 hónapon át tart a tanulás, és minden hónapban egy-egy boldogságfokozó gyakorlattal foglalkozunk, hogy legyen elegendő idő ezeknek a technikáknak a megismerésére, saját élmények gyűjtésére.

Bármikor be lehet csatlakozni a programba, mert minden hónapban különálló témákkal foglakozunk:

Szeptember: A boldogságfokozó hála gyakorlása
Október: Az optimizmus gyakorlása
November: A társas kapcsolatok boldogító ereje
December: Boldogító jócselekedetek
Január: Apró örömök élvezete
Február: Önbecsülés, önszeretet
Március: Megbocsátás
Április: Célok kitűzése és elérése
Május: Egészséges életmód gyakorlása (mozgás, étkezés, gondolkodásmód)
Június: Panaszmentes hónap

Mi a Jobb Veled a Világ klubok célja?

A Kluboknak 2 célja van:

1. Hogy lehetőséget adjon a személyes találkozásra. Így akik becsatlakoztak a programba, kiválaszthatják a hozzájuk legközelebb eső klubot, hogy személyesen is megismerkedhessenek azokkal a társaikkal, akik szintén a Boldogságprogram tanulói. Ezeken a találkozókon megoszthatják tapasztalataikat, kérdéseiket és egy csodálats közösséggé kovácsolódhatnak.

2. A másik fontos célja a klubtalálkozóknak a felkészítés. Minden előttünk álló hónap témájára készülünk fel egy fix forgatókönyv szerint, amit Bagdi Bella állít össze, a program megálmodója és elindítója.
A klubvezetők nem kiképzett trénerei ennek a 10 hónapnak, hanem a Jobb Veled a Világ Alapítvány önkéntesei, akik szintén tanulói a Boldogságprogramnak.
A klubvezetők munkássága abban áll, hogy lehetőséget biztosítsanak a közös találkozóra.

Minden hónapnak a tematikája Sonja Lyubomirsky boldogságkutató pszichológus tanulmányára épül, és a kutatócsoportjával tudományosan is bebizonyított hatékony boldogságfokozó gyakorlatokat tapasztalati úton fogjuk elsajátítani.

Ehhez minden segítséget, útmutatást megadunk a havi találkozókon.

A klubokon való részvétel teljesen INGYENES

A klubokon való részvétel teljesen INGYENES, és országosan ugyanabban az időpontban sokan mások is Veled együtt fognak gyakorolni.

Itt a Boldogságprogram felületén tudsz beregisztrálni, ahol megoszthatod az élményeidet és megismerhetsz másokat is, akik veled együtt járják ezt az utat.

A klubtalálkozók időpontjai

Általában a hónap utolsó péntekje, 17.00-20.00 vagy 18.00-20.30 óra között (kivéve ünnepnapok, mint például Karácsony), helyszíntől függően. A pontos kezdési időpontot a klubvezetővel egyeztetheted a lent megadott elérhetőségen.

A 2014-es klubtalálkozók időpontjai:

  • augusztus 29.
  • szeptember 26.
  • október 31.
  • november 28.
  • december 19.

Már 100 Jobb Veled a Világ klub jött létre Magyarországon és külföldön!

Nagyon büszkék vagyunk, hogy már elértük a 100. Jobb Veled a Világ klubot! Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ebben bármilyen formában részt vesz!

Jobb Veled a Világ Boldogságprogram Klubok

A térkép nem mutatja az aktuális állapotot, de folyamatosan frissítjük! 

Az aktuális klublistához kattints ide >>


Klub helyszínek támogatói

Szeretnél Te is csatlakozni egy klubhoz? Vedd fel a kapcsolatot a hozzád legközelebb eső klubvezetővel!

Regisztráció a Boldogságprogramba >>