Már lehet pályázni a 2017/2018-as tanévre a Boldog Iskola és Örökös Boldog Iskola címre!

2017. április 10.
A Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet nyílt pályázatot hirdet magyarországi és határon túli nevelési-oktatási intézmények számára „Boldog Iskola”, „Boldog Óvoda” és „Örökös Boldog Iskola” cím elnyerésére.

Az Alapítvány 2014-ben indította el Boldogságóra programját, melynek fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke.

Jelenleg több, mint 1000 csoportban tartanak már boldogságórákat, a gyerekek munkáit itt lehet megtekinteni: www.boldogsagora.hu/gyerekek-munkai

A jelen pályázattal elnyerhető „Boldog Iskola” címet azon intézmények kaphatják meg, melyek – a pályázati kiírásban szereplő Pályázati feltételeknek megfelelően – legalább egy tanulócsoport bevonásával igazoltan tartottak legalább egy Boldogságórát, és a program fenntartását a következő tanévben is vállalják. Azon intézmények, melyek elnyerik a „Boldog Iskola” címet, egy oktatási segédanyagokat tartalmazó csomagot kapnak ajándékba.

A Boldog Iskola cím meghosszabbítására pályázhatnak azon intézmények, melyek a programot az idei tanévhez hasonlóan legalább egy csoportban viszik tovább a következő tanévben is, de Örökös Boldog Iskola címre nem pályáznak.

Az „Örökös Boldog Iskola” címre olyan intézmény pályázhat ennek a tanévnek a végén, mely Boldog Iskolaként a Boldogságóra programot igazoltan rendszeresen valósította meg egy tanéven keresztül legalább három tanulócsoportban vagy az intézmény minden tanulócsoportjában.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. június 30.

Bővebb információ a pályázati feltételekkel: www.boldogiskola.hu

A Boldogságóra Program weboldala: www.boldogsagora.hu

TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!