Blog

jún
9.
Hogyan engedjük el a panaszkodást?

Első lépésként próbáljuk meg, hogy a nap végén a közös vacsoránál ne a napunk negatív eseményeit idézzük fel, hanem a nap folyamán is keressük azok az apró dolgokat, amiknek örülhetünk, és így pozitív eseményeket oszthatunk meg a családunkkal.

jún
4.
Szeretnél boldogabb lenni? Maradj a jelenben!

Kutatási eredmények egyértelműen rámutatnak, ha a pillanatra koncentrálunk, bármilyen cselekvésünk és napszakunk közben, azaz megpróbálunk a jelenre fókuszálni, egészen biztosan megtudjuk tartani jó kedélyállapotunkat, boldogság érzetünket.

jún
1.
Ne légy lehangoló panaszkodó barátnő!

Vizsgáld meg, hogy mennyit panaszkodsz egy nap alatt. Bajod van az időjárással, a tömegközlekedéssel, a házastárssal, a gyerekeiddel, a barátaiddal, a főnököddel, és a sort a végtelenségig lehetne folytatni? Ha a válasz igen, ez a cikk neked szól!

márc
26.
Megbocsátás – elengedés a párkapcsolatok tükrében

Tudatosítsuk, hogy az igazi szeretet nem fáj, az igazi szeretet elenged, és azt nézi, mi a jó a másiknak. Amennyiben igazán szeretjük, vagy valaha szerettük az illetőt, és neki nem jó velünk, akkor ezt zokszó nélkül el tudjuk viselni.

márc
25.
A megbocsátás történetei

Ha szeretetünknek társunk elsődleges szeretet-nyelvén adunk hangot, olyan érzelmi légkört teremtünk, amelyben feloldást találunk múltbeli konfliktusainkra és sérelmeinkre. Szeretnéd tudni hogyan? Olvass tovább, mert cikkünkből kiderül.

márc
23.
Beszélgetés Dr.Bagdy Emőkével a boldogságról

Országos Boldogságprogramunk Fővédnökét kérdeztük egy interjú keretén belül arról, hogy szerinte mi a boldogsághoz vezető út lényege. S mit tehetünk azért, hogy harmonikusabb legyen életünk.

márc
20.
Március 20. a boldogság világnapja

Hazánkban Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő lehetővé tette a Boldogságprogram megálmodásával, létrehozásával hogy a boldogság, mint az emberi lét alapvető célja minden boldogságra vágyó, kereső ember számára elérhetővé váljon.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!