Blog

márc
16.
Egy élet megpróbáltatásai – tanulságul

„Boldognak nevezzük azokat az embereket, akik az életük során megtanulták elviselni az élettel járó nehézségeket, így ezek nem tudják őket maguk alá gyűrni.” Juvenalis

márc
15.
A Dalai Láma üzenete a boldog élethez

Mindenki keresi kutatja a boldogságot. Szeretnéd tudni, hogy a Dalai Láma szerint mi szükséges a boldog élethez? Olvass tovább, mert cikkünkből kiderül.

márc
12.
Összekötve, szét nem tépve

A megbocsájtás azt jelenti, hogy felismerjük méltóságunk valamennyiünk méltóságától függ, az igazságtalanság kárt okoz, a vétség húsba mar, de van egy út, amelyre ha rálépünk befoltozhatjuk a sebet, ami hasadt rajtunk, bennünk.

márc
11.
A piros üveggolyó

Éld mindig úgy az életed, hogy minden nap adj valami jót, ez lehet jó szó, jó cselekedet. Ezáltal Te is egy boldog és különleges emberré válsz.

márc
10.
Szeretni a sérelmek közepette is

Ha elfogadjuk a másikat és szerető szemmel tekintünk rá, ami ebben a csodás történetben is megmutatkozik cikkünkben, akkor a megbocsátást és őszinte egymásra találást láthatjuk és élhetjük meg magunk körül is.

márc
9.
Megbocsájtani, élni, szeretni

Boldogabbak lehetünk, ha figyelünk egymásra, ha fontosnak tartjuk a másikat, ha a szeretet szemüvegén át nézzük és látjuk is őt, ha csak olyat mondunk-teszünk számára, amit mi is szívesen fogadnánk másoktól, ha úgy tekintünk rá, mintha önmagunk tükörképét látnánk!

márc
8.
Megbocsájtani ott, ahol elsőre úgy tűnik - nem lehet

Álljon a csodálatos Amy Biehl szomorú tragédiájának története a megbocsájtás oltáraként számunka ebben a hónapban, amikor megpróbáljuk bánatainkat, sérelmeinket együtt engedni el a Boldogságprogramban.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!