Blog

márc
6.
A traumák megelőzése: megbocsátással

Pszichológiai eredmények ismeretében célszerű lehet elfogadni, hogy tetteink mellett a gondolatainkért is felelősek vagyunk. Lélekben is megtehetjük a megelőző lépéseket a trauma kialakulása előtt, mégpedig a megbocsátás megtanulásával.

márc
5.
100 pozitív megerősítés, hogy boldog légy

A pozitív megerősítések nagyban hozzájárulnak a vidámsághoz és örömhöz. Általuk a nehéz, gondterhelt pillanatokat is átválthatod örömtelivé. Van kedved kipróbálni őket?

márc
4.
Edd magad boldoggá!

Köztudott, hogy léteznek olyan élelmiszerek, amelyek bizonyítottan fokozni tudják a boldogságunkat, és olyan állapotba juttathatnak minket, mintha a világon semmi baj nem volna.

márc
2.
A megbocsátás anatómiája

Miért érdemes megbocsátani? Hogyan építsünk rá egy derűs, új lehetőségekben gazdag jövőt a csalódásokkal és fájdalmas tapasztalatokkal teli múltra? Cikkünkből kiderül!

febr
28.
A pozitív gondolkodás 12 pontja

Ha ezt a 12 pontot élni akarod, és kinyomtatod, vagy minden nap elolvasod, akkor életed boldogabbá, teljesebbé és harmonikusabbá válik.

febr
25.
Egy 90 éves néni 45 tanácsa a boldog élethez

Ez olyan útravaló, amit mindnyájunknak legalább hetente egyszer el kéne olvasni! Mindenképp olvasd el az egészet, mert fantasztikus motivációs erőkre lelhetsz belőle!

febr
1.
Amikor egy álom valóra válik

Gyere és éld át! Minden MOST történik veled! Gyere és tégy csodát! Ez a pillanat az életed! Gyere és fogd a kezem, szükség van rád! Történjék bármi, Jobb Veled a világ!

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!