Blog

jan
26.
Alapítványunk kapta a 3 Jó Cselekedet verseny egyik díját

Pályázatunkban részletesen bemutattuk a végrehajtott jó cselekedeteket és azok hatásait. Örömünkre szolgál, hogy a Jobb Veled a Alapítvány Boldogságprogramja kapta a közönségdíjat.

jan
16.
Mindenben találd meg az örömöt!

Egyszer megéljük, hogy Magyarország boldogságindexe alapján kinő belőlünk egy új, tudatosabban boldog nemzedék, akik megvalósítják álmainkat és valóban jobbá válik velünk ez a világ!

jan
14.
Lassítsd meg az időt

Január, az apró örömök hava, szenvedéllyel hódolhatunk önmagunk kényeztetésének, figyelmünket önmagunkra irányíthatjuk a napi feladatok végzése közben. Hogyan? Cikkünkből kiderül.

jan
11.
Miért boldogít a Boldogságprogram?

Sonja Lyubomirsky boldogságkutató bebizonyította, hogy a segítségnyújtás boldogabbá teszi az embereket. A jó cselekedetek gyakorlása a boldogság fokozásának hatékony eszköze. Olvasd el a 7 érvet, amiért érdemes gyakorlóvá válni.

jan
9.
Hogyan érezzük azt, amit szeretnénk

Az élet, az öröm, a derű a döntéseinkben lakik. Abban a pillanatban a miénk lehet, amikor a múlton való gyötrődés helyett a jelent, és a problémák helyett a megoldásokat választjuk.

jan
8.
Hol laknak az apró örömök?

Az apró örömök ott laknak a pillanatban! Kezdd el félre tolni a negatív gondolatokat, szeszélyes hangulati áramlatokat, és dönts arról, hogy most rögtön te is kincskeresővé válsz!

jan
6.
A nosztalgiázás boldogabbá tehet

A rendszeresen visszaemlékező személyek egy kutatás szerint boldogságfokozódást éltek át, és minél élénkebben elő tudták varázsolni az emlékeket, annál nagyobb mértékben.

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!