Blog

jan
5.
Hogyan boldogítanak az apró örömök?

A boldogság egyik legfontosabb összetevője az a képesség, hogy élvezni tudjuk életünk pozitív élményeit, és ezt nem tudod máskor, csak az „itt és most”-ban.

dec
30.
Szokások új év előtt, s után

Itt van a küszöbön az év vége, ezért szeretnék figyelmetekbe ajánlani néhány jó tanácsot, amit hagyományainkból merítettem és eljövendő új életünk kialakításához szolgálhatnak támaszul.

dec
29.
Évzáró ünnepi Boldogságkoncert

Valódi csoda esett meg velünk ezen az estén. Együtt énekeltünk Bellával és énekünk felszállt az égbe, szívünk minden szeretetével megtöltve, hogy önmagunkon keresztül jobbá tegyük ezt a világot!

dec
26.
Karácsonyi Rege

Harang csendül, ének zendül, messze zsong a hálaének, az én kedves kis falumban Karácsonykor magába száll minden lélek...

dec
25.
Minden nap karácsony lesz

Szent karácsony estéjén szép hópelyhek táncolnak, az ablakok szempilláján jégvirágok nyílnak. Csilingelő csengőszó száll fel a tél csendjében, a meleg nyár izzik fel az emberek szívében.

dec
17.
Hogyan segítsünk önmagunkon?

A kölcsönös egymásrautaltság elfogadása és megértése jelenthetné számunkra, emberi lények számára is a legnagyobb biztonságot. Aki ad, annak adatik, aki segít, az a saját szervezetétől kap segítséget, megújult erőt, belső védelmet.

dec
1.
Legyen közös ügyünk egy szívbeli jó cselekedet!

Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságprogramunk fővédnökének jótékonysági missziója: egyedülálló kezdeményezés az első budapesti Makovecz templom felépüléséért.

<< < 2 3 4 5 6 7 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!