Blog

nov
29.
Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Dr. Bagdy Emőke professzorasszony azonos című könyvében megfogalmazott jó tanácsait mutatjuk be neked, a boldogsághoz vezető úthoz.

nov
17.
A barátság, mint alapvető társas kapcsolat

Kiderült, hogy a mai, modern életünkben különösen nagy szükség van a baráti kapcsolatok stresszt űző, energiát kölcsönző, örömszerző hatására. Tudd meg te is, hogy miért!

nov
14.
Lehetek én is boldog?

A boldogságra nem lelhetünk rá önmagunkon kívül, mert bennünk van. Boldogságprogramunk segít neked megtalálni odabenn! Olvass tovább, hogy megtudd hogyan.

nov
11.
A boldogság elérése munka, feladat, és szokás

Ha tartósan boldogabbak akarunk lenni, akkor néhány tartós változtatást kell életbe léptetnünk, ami nap, mint nap erőfeszítést és elkötelezettséget kíván tőlünk.

nov
4.
Lehet boldogabb egy közösség?

A szakirodalom szerint egy közösség nem csak egyszerűen tagjainak és azok tulajdonságainak összessége, a tapasztalat bizonyítja, hogy az együttességben természetes többlet rejlik az egyedülléthez képest. Mi is ez a többlet? Olvasd el cikkünkben.

okt
31.
Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságprogram fővédnökének üzenete

Felemelő érzés olyan ügy mellé állni, amellyel szívből egyetértek!

okt
30.
Optimizmus, pesszimizmus és az életünk

Sok hasznos cikk szól arról, milyenek az optimista emberek. De hogyan lehetsz derűlátóbb, hogyan segíthetsz magadnak, hogy te is optimista légy? Mai írásunkból kiderül.

<< < 3 4 5 6 7 8 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!