Hírek

febr
5.
Sajtóközlemény | Elindult a 2018-as boldogságkutatás

Vajon hol élnek a legboldogabb emberek Magyarországon? Derítsük ki együtt, hogy tényleg pesszimista nemzet vagyunk-e! Milyen 2018-ban a magyar lakosság boldogság és globális jóllét szintje?

jan
30.
Sajtóközlemény | JOBB VELED A VILÁG! CÍMMEL TEHETSÉGKUTATÓ INDUL

A Jobb Veled a Világ Alapítvány (a tudatos jócselekedetet gyakorlók közössége) Boldogságóra programja tehetségkutató pályázatot indít általános és középiskolás diákok számára. A tehetségkutató pályázat célja, hogy a gyerekek pozitív élményeket előhívó, inspiráló, motiváló produkciókat mutassanak be, ismertessenek meg a közönséggel.

máj
5.
Díjazták a Boldogságórákat!

Az idei évben újra elismerésben részesítették a kiemelkedő munkát végző szervezeteket és ünnepélyes keretek között kiosztották a 2017-es év Civil Díjait. A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja a “Legnagyobb hatású projekt” kategóriában nem csak a döntősök között szerepelt, de egyúttal megnyerte a Közönségdíjat is!

ápr
24.
Több, mint százezren daloltak a Föld védelméért

A Jobb Veled a Világ Alapítvány egyedülálló, a Föld Napja alkalmából rendezett akciójában 120 ezer ember énekelt együtt Bagdi Bellával és az Oscar-díjas Mindenki c. filmben szereplő gyerekkórussal. Április 21-én, pénteken az eseményhez készült dal, a Gyújts egy gyertyát a Földért 27 országban csendült fel Ausztráliától az USÁ-ig. Így hívták fel a figyelmet a környezettudatosságra, a fenntartható életmód, és gondolkodásmód mellett való elköteleződésre.

ápr
10.
Már lehet pályázni a 2017/2018-as tanévre a Boldog Iskola és Örökös Boldog Iskola címre!

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által működtetett Boldogság Intézet nyílt pályázatot hirdet magyarországi és határon túli nevelési-oktatási intézmények számára „Boldog Iskola”, „Boldog Óvoda” és „Örökös Boldog Iskola” cím elnyerésére.

ápr
3.
Mától lehet csatlakozni az Énekelj a Földért kezdeményezéshez!

A Föld napja világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásunkra – hiszen a mai nap döntése egy másik ember holnapját befolyásolja. A Jobb Veled a Világ Alapítvány is csatlakozik a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel.

ápr
2.
Márciusban tízezer gyermek énekelt a világ boldogságáért

A Jobb Veled a Világ Alapítvány a boldogság nemzetközi világnapja alkalmából „Énekelj a Boldogságért” címen ingyenes országos gyermekkoncert-sorozatot szervezett. A tizenegy állomáson összesen 10.000 gyermek énekelt Bagdi Bellával és zenekarával, hogy felhívja a figyelmet a boldogság kiemelkedő szerepére életünkben, és hogy ezt az üzenetet együtt átadják a fiatalok számára.

<< < 1 2 3 4 5 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!