Hírek

febr
1.
Amikor egy álom valóra válik

Gyere és éld át! Minden MOST történik veled! Gyere és tégy csodát! Ez a pillanat az életed! Gyere és fogd a kezem, szükség van rád! Történjék bármi, Jobb Veled a világ!

jan
26.
Alapítványunk kapta a 3 Jó Cselekedet verseny egyik díját

Pályázatunkban részletesen bemutattuk a végrehajtott jó cselekedeteket és azok hatásait. Örömünkre szolgál, hogy a Jobb Veled a Alapítvány Boldogságprogramja kapta a közönségdíjat.

dec
16.
Felhívás és kérelem Makovecz Imre első budapesti templomának megépítéséhez

Dr. Bagdy Emőke professzorasszony elkötelezett kampányt indított egy szívének fontos nemes ügyben. Felkérése a Boldogságprogram résztvevői, és az ő olvasói felé itt látható.

Fecó üzeni: Így is lehet boldogan élni!

FÉTT programunk támogatottja, Paulik Fecó nagy örömben részesült. Elkészült kollekciója a Diapolonál: bögrék, kártyatartók, tornazsákok. Nagy öröm számunkra is, hogy tehetségét egyre többen megismerik, felkarolják! Nézd meg Te is Fecó kollekcióját!

dec
10.
A legaktívabb Boldogságklubokat díjazzuk!

Ahogy ígértük, kiválasztottuk azt a három aktív és szeretettel teli közösséget, akik a legtöbb közös programot szervezték, dokumentálták, fotózták és osztották meg velünk a Boldogságprogram üzenőfalán. Nézd meg kikre esett a választás.

dec
9.
Átviharzott az országon a jó cselekedetek fontosságának híre

2014. szeptemberében elindított Boldogságprogramunk jó híre bejárja az egész országot. Nagyon büszkék vagyunk a Boldogságklub tagjainkra, és vezetőinkre!

dec
1.
Legyen közös ügyünk egy szívbeli jó cselekedet!

Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságprogramunk fővédnökének jótékonysági missziója: egyedülálló kezdeményezés az első budapesti Makovecz templom felépüléséért.

<< < 1 2 3 4 5 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!