Sajtószoba

16.
Ilyen még nem volt: megrajzolják Magyarország boldogságtérképét

Országos méretű boldogságszint felmérés indult, amelynek végeredményeként megrajzolják hazánk boldogságtérképét. A kutatással arra keresik a válaszokat, mely városok, térségek lakói lehetnek a legboldogabbak, és vajon tényleg olyan borúlátó, pesszimista nép vagyunk-e, ahogyan világszerte tartanak minket…

17.
Bella a Család-barát magazinban beszél a boldogságról

Az MTVA Család-barát magazin mai műsorában a boldogság volt a téma. Nézd meg Te is! Hajrá Boldogság!

1.
Amikor egy álom valóra válik

Gyere és éld át! Minden MOST történik veled! Gyere és tégy csodát! Ez a pillanat az életed! Gyere és fogd a kezem, szükség van rád! Történjék bármi, Jobb Veled a világ!

jan
26.
Alapítványunk kapta a 3 Jó Cselekedet verseny egyik díját

Pályázatunkban részletesen bemutattuk a végrehajtott jó cselekedeteket és azok hatásait. Örömünkre szolgál, hogy a Jobb Veled a Alapítvány Boldogságprogramja kapta a közönségdíjat.

dec
9.
Átviharzott az országon a jó cselekedetek fontosságának híre

2014. szeptemberében elindított Boldogságprogramunk jó híre bejárja az egész országot. Nagyon büszkék vagyunk a Boldogságklub tagjainkra, és vezetőinkre!

szept
17.
Boldogságprogram - Sajtótájékoztató

Mindenkit nagy lázban tartott a hír, hogy Magyarországon először indult el 10 hónapos komplex programunk, ami által bárki teljesebb életet élhet. Sajtótájékoztatót tartottunk a MagNet Házban.

szept
3.
A 60. Boldogságklub indult el Gyulán

A program legfőbb célja, hogy résztvevői megtanulják a boldogságot, és Gyula városa ebből nem szeretett volna kimaradni!

<< < 1 2 3 > >>
TETSZIK A CIKK? KÜLDD TOVÁBB ISMERŐSÖDNEK!