Támogatás

Az alapítványunk azt tűzte ki célul, hogy megtanítsa a magyar embereket a boldogságra. Mindezt tudományos alapokon igazolt boldogságnövelő technikákkal.  

Ha egy kicsit is hozzátehetünk ahhoz, hogy OECD-országok állampolgárainak boldogságindexének felmérésében Magyarország a legutolsó helyről előbbre kerüljön, igenis van értelme a munkásságunknak.

Ebben Te is segíthetsz bennünket!

Sokféleképpen lehet minket támogatni, leginkább azzal, amit szívesen megosztanál velünk: idődet, ötleteidet, nem használatos holmijaidat, de nagy hálával fogadunk pénzbeli adományokat is.

1. Segítsd célkitűzéseinket, programjainkat adód 1%-ával!

A Jobb Veled a Világ Alapítvány programjainak megvalósításához és kiterjesztéséhez  kéri, hogy támogass bennünket adód 1%-ával!

Az alábbi adatokra van szükséged a felajánláshoz:

Név: Jobb Veled a Világ Alapítvány

Adószám: 18295225-2-42

 

2. Egy perc segítség is számít!

Nagyon sokat tudsz segíteni minket azzal, ha lájkold az alapítvány facebookos oldalát és megosztod a bejegyzéseinket ismerőseiddel, barátaiddal, tovább adod a hírünket másoknak.

Itt találsz meg bennünket: facebook.com/jobbveledavilag

Oszd meg az alapítvány főoldalát: www.jobbveledavilag.hu

3. Jelentkezz önkéntesnek!

Önkéntesként is sokat tudsz segíteni nekünk.

Hisz a tapasztalataiddal, ötleteiddel, besegítő munkáddal még több embert megtaníthatunk a boldogságszintjének a növelésére.

Jelentkezés önkéntesnek >>

4.  Adományoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy még többet tegyünk!

Kis összegű adományoktól a nagyig, minden felajánlást nagy boldogsággal fogadunk és a tőlünk telhető legjobb módon igyekszünk felhasznosítani a programjainkban, kiadványainkban.

Bankszámlaszámunk:
OTP 11714013-20001481-00000000

Ha külföldről utalsz, ezekre az adatokra van szükséged:
IBAN: HU71 1171 4013 2000 1481 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Vezetéknév: *

Keresztnév: *

E-mail cím: *

Telefonszám: *

Adomány összege: *

Megjegyzés

Köszönjük, hogy támogatásoddal hozzájárulsz a Jobb Veled a Világ Alapítvány munkásságához, céljainak megvalósításához!

Csakugyan a mások javát szolgáló cselekedet kínálja a legjobb utat a boldogsághoz?

Gondoljuk csak végig: mások cselekedeteinek a következményeként jövünk a világra. Életben maradásunk is másoktól függ. Minden pillanatban egymásra vagyunk utalva. Ezért sem meglepő, hogy a kapcsolatainkon keresztül éljük át a legtöbb boldogságot. Ezért az sem meglepő, hogy a másokkal való törődés adja számunkra a legnagyobb örömöt. Az önzetlen jócselekedetek nemcsak boldogságot hoznak számunkra, hanem szenvedéseinket is csökkentik. És az a megnyugtató érzés jár át, hogy legyenek bármilyenek a körülményeink, tettünk valami olyasmit, amitől jobb velünk ez a világ.

Köszönjük!

 

 


Fő támogatónk:

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólásod csak előzetes moderálást követően fog megjelenni!