skip to Main Content

Kérjük, személyi jövedelemadód 1%-át ajánld fel szolgálatunk számára a Boldogságórák fejlesztéséért – Egy boldogabb jövő nemzedékéért!

Mire fordítjuk az 1% felajánlásokból befolyt összeget?

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 2014-ben elindította a Boldogságóra programot, ami a pozitív pszichológia kutatásaira épül, és amihez eddig már 7000 pedagógus csatlakozott. A program fővédnöke Prof. Dr. Bagdy Emőke. Célunk, hogy a „boldogságoktatást” bevigyük az iskolafalak közé, hogy kiegyensúlyozottabbnak, sikeresebbnek és elégedettebbnek lássuk a jövő nemzedékét. 2016 szeptemberében meghirdettük a Boldog Iskola pályázatot. A címet 2019-ben már több mint 1000 nevelési-oktatási intézmény nyerte el.

Az SZJA 1% felajánlásokból befolyt összeget a Boldogságórák fejlesztésére fordítjuk annak érdekében, hogy még több intézmény és pedagógus bekapcsolódásával megteremtsük egy boldogabb jövő nemzedékének alapjait.

Hogyan ajánlhatod fel adód egy százalékát?

Adód 1%-ának felhasználásáról a személyi jövedelemadó bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezhetsz, amelyet a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton kell továbbítanod a NAV felé legkésőbb 2020. május 20-ig.

Ha már beküldted az adóbevallásod de nem rendelkeztél adód, az SZJA 1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb 2019. május 20-ig küldheted meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha munkáltatói adómegállapítást kérsz, tedd borítékba a rendelkező nyilatkozatot és add át az adóbevallást készítő személynek legkésőbb 2020. május 10-ig.

Ha a személyi jövedelemadó bevallásod elektronikusan, meghatalmazott útján kívánod elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Az alábbi adatokra van szükséged a felajánláshoz:

Név: Jobb Veled a Világ Alapítvány

Adószám: 18295225-2-42
Back To Top