Támogatók, önkéntes segítők jelentkezését várjuk!

A Jobb Veled a Világ Alapítvány a tudatos jócselekedeteket gyakorlók közössége. Az a célunk, hogy olyan megmozdulásokat hívjunk életre, amelyektől jobb lesz tőlünk ez a világ. Minden olyan társra szükségünk van, aki elhívást érez arra, hogy velünk haladjon ezen az úton.

Célunk, hogy az emberi felelősségvállalás jegyében az ország minden területén munkálkodjanak kisebb-nagyobb csoportjaink szociális, fejlesztési vagy ökológiai területen, valódi segítséget nyújtva ezzel településeknek, intézményeknek, segítségre szoruló embertársainknak. Mindezt vidáman, közösségben, egymást megismerve és egymásra jobban odafigyelve szeretnénk megvalósítani. Szeretnénk valami olyasmit tenni, amit jobb lesz tőlünk ez a világ. És a példánkkal arra szeretnénk ösztönözni másokat, hogy minden nap tegyenek valami apróságot a környezetükért, amitől jobb lesz másoknak a világa.

Csatlakozz Te is hozzánk!

Az alapítványhoz az ország bármely pontján, sőt határon túlról is lehet csatlakozni. A jelentkezési lapon megadhatod, mely településen szeretnél önkénteskedni, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot utána.

Mit tehetsz, hogy legyen feladatod?

Töltsd ki a lenti űrlapot, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, és javasolni fogunk feladatokat.

Persze magad is felkereshetsz intézményeket, szervezeteket a településeden, s megkérdezheted, szükségük van-e segítségre. Ha sikerül ilyet találnod, akkor a regisztráció során ezt mindenképpen írd meg nekünk a megjegyzésbe.

Hogyan támogathatod az alapítványt az önkéntességen kívül?

Örülünk, ha jóakaróink minél több barátjuknak, ismerősüknek beszélnek erről a kezdeményezésről akár személyesen, akár a Facebookon keresztül. Ha például csatlakozol a Jobb Veled a Világ mozgalom FB oldalához, értesülhetsz legfrissebb híreinkről, melyeket meg is oszthatsz barátaiddal.

Emellett adománnyal is támogathatsz minket, mellyel a munkánk fejlődését segíted.

Hogyan segítettünk eddig?

Zenés műsorral ellátogattunk idősek otthonába, kisegítő iskolákba, szeretetotthonokba, anyaotthonokba, kórházakba, hajléktalanokhoz, fogyatékkal élőkhöz, börtönbe. Ölelésnapokat, flashmobokat szerveztünk, beszélgetni jártunk idős emberekhez, takarítottunk, ételt osztottunk és még sorolhatnánk sokáig a szép kezdeményezéseket.

Neked is van ötleted? Jelentkezz és valósítsd meg!

Vezetékneved *

Keresztneved: *

E-mail címed: *

Telefonszámod: *

Település, ahol élsz: *

Foglalkozásod: *

Életkorod: *

Milyen nyelven beszélsz?

Hány órában tudnál segíteni? *

Mely területeken tudnál segíteni? *

Fejtsd ki bővebben a tapasztalataidat a fent bejelöltek közül! *

Egyéb megjegyzés: