Felajánlanád személyi jövedelemadód 1%-át egy boldogabb jövő nemzedékéért?

Erre fordítjuk a felajánlásokból befolyt összeget:

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 2014-ben a pozitív pszichológia kutatásaira építve elindította a Boldogságóra programot Prof. Dr. Bagdy Emőke fővédnöksége alatt. A programhoz már 7.000+ pedagógus csatlakozott több mint 1.500 intézményből országszerte.

1.500 +

Óvoda és iskola a programban

7.500 +

Pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat

100.000 +

Boldogabb gyermek a programnak köszönhetően

Célunk,

hogy a „boldogságoktatást” bevigyük az iskolafalak közé, hogy kiegyensúlyozottabbnak, sikeresebbnek és elégedettebbnek lássuk a jövő nemzedékét Az az álmunk, hogy Magyarország a Boldog Óvodák és Iskolák országa legyen, hiszünk abban, hogy gyermekeink boldogságra való képességének fejlesztése mindannyiunk közös ügye, teremtsünk hát közösen olyan oktatási-nevelési hátteret, ahol mindenkinek esélye van a jóllétre és a boldogságra.

Az SZJA 1% felajánlásokból befolyt összeget a Boldogságórák fejlesztésére fordítjuk annak érdekében, hogy még több intézmény és pedagógus bekapcsolódásával megteremtsük egy boldogabb jövő nemzedékének alapjait.

Hogyan ajánlhatod fel adód egy százalékát?

Ha még nem küldted be az adóbevallásod…​

akkor az adód 1%-ának felhasználásáról a személyi jövedelemadó bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezhetsz, amelyet a bevallással együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton kell továbbítanod a NAV felé.

Ha már beküldted az adóbevallásod…​

de nem rendelkeztél adód, az SZJA 1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóanaz adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postai úton küldheted meg.

Abban az esetben, ha munkáltatói adómegállapítást kérsz, tedd borítékba a rendelkező nyilatkozatot és add át az adóbevallást készítő személynek.

Ha a személyi jövedelemadó bevallásod elektronikusan, meghatalmazott útján kívánod elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Az alábbi adatokra van szükséged a felajánláshoz:

Név: Jobb Veled a Világ Alapítvány
Adószám: 18295225-2-42