Szeretnénk minden nap jobb hellyé tenni a világot…

Célunk, hogy az emberek boldogságszintjének növelésével minden nap egy kicsit jobb hellyé tegyük a világot. Ehhez azonban RÁD is szükségünk van. Hisszük ugyanis, hogy közösen bármit elérhetünk. Hisszük, hogy a boldog élet lehetősége mindenkinek jár. Hisszük, hogy jobb veled a világ és EGYÜTT még jobbá tehetjük.

Szakmai csapatunk

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, professor emerita

A magyar klinikai pszichológia és pszichoterápia talán legmeghatározóbb egyénisége, aki élete minden pillanatát a körülötte lévő világ jobbá tételének szenteli. Az utóbbi 40 évben 1600 tudományos előadást tartott, 12 saját szakkönyvet írt, 24 könyvet szerkesztett, 104 szakkönyvbe írt tanulmányt és számtalan tankönyvbe fejezetet. Egy igazi úttörő és példakép, akinek kutatásai és oktatói szerepe hatalmas jelentőséggel bír a pszichodiagnosztika és a pszichoterápia területén. Gyógytornászi indulásából eredően a különböző relaxációs módszerek és terápiák szakértője. Egy született pedagógus, aki gyakorlatilag folyamatosan oktat és pozitív értékeket, pozitív világnézetet közvetít.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Prof. Dr. Oláh Attila

Az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoport vezetője, az ELTE PPK Doktori Tanácsának elnöke

A magyarországi pozitív pszichológia mozgalom képviselője, az ELTE Pozitív Pszichológia Kutatócsoport vezetője, Magyarország boldogságtérkének megrajzolása is az ő nevéhez kötődik. Kutatási területei: a megküzdés személyiségtényezői, a pszichológiai immunrendszer, a pozitív személyiség vonások, a flow-élmény pszichofiziológiai markerei, az érzelmi intelligencia pszichometriája.

Prof. Dr. Oláh Attila

Bagdi Bella

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program vezetője

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója és vezetője. Ma már több mint 1500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése is, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb veled a Világ Alapítvány csapatával készítettek el. Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban. Bella küldetése, hogy támogassa az embereket a pozitív fejlődésükben, a jól-lét szintjük növelésében és életük kibontakoztatásában.

Bagdi Bella

Dr. Szarka Emese

A Pozitív Pedagógia Program szakmai koordinátora, tréner

Neveléstudományi szakértő, pedagógus, egyetemi oktató, videotréner, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte Neveléstudományi doktori fokozatát.

Dr. Szarka Emese

Történetünk

Legnagyobb elismeréseink

2018 - Civil Díj

„Legjobb kommunikációs kampány: Énekelj a Földért!”

2017 - Civil Díj​

„Legnagyobb hatású projekt: Boldogságóra program”​

Kövess minket!