Egy doboznyi boldogság

Mi, a Jobb Veled a Világ Alapítványnál arra törekszünk, hogy segíthessünk az embereknek abban, hogy teljesebb életet élhessenek. Olyan programokat és kiadványokat fejlesztünk, amelyek azt a célt szolgálják, hogy csökkentsük a szenvedést a világban és elősegítsük, hogy az emberek elégedettebbek legyenek az életükkel. Úgy élünk, úgy végezzük a tevékenységünket, hogy azáltal minden nap egy kicsit jobb legyen a világ és a példánkkal arra szeretnénk ösztönözni másokat is, hogy minden nap tegyenek valami apróságot a környezetükért, amitől másoknak is jobb lesz a világ.

Ezért is indítjuk útjára

Egy doboznyi boldogság – Varázsoljuk együtt boldogabbá az árván maradt gyermekek mindennapjait!”

 karácsonyi jótékonysági kampányunkat.

Alapítványunk fejlesztői csapata számos egyedi társasjátékot alkotott, amelyek a pozitív pszichológiának arra az alapfelvetésére épülnek, hogy a boldogságra való képesség életkortól függetlenül tanulható és fejleszthető. Ezek a társasjátékok nem csupán játékos együttlétet, minőségi időt és feltöltődést biztosítanak, hanem segítik a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, erősíti az önbecsülést, a pozitív fókuszt és az összetartozást, segítenek felfedezni az erősségeinket, amelyek elengedhetetlenek a boldog, kiteljesítő és szeretetteljes élethez. Ezek a játékok segítik az egészséges önértékelés kialakítását, valamint ráhangolódni a derűlátó gondolkodásra és pozitív elvárásokkal indulni a jövő felé.

Mi, a Jobb Veled a Világ Alapítványnál úgy gondoltuk, hogy ezeknek a játékoknak a legjobb helye az „Anyák az anyákért Alapítvány”nál van, akik a pandémia miatt árván maradt gyermekekhez, a hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő gyermekekhez, családokhoz, a különböző intézményekben, kórházakban ápolt gyermekekhez juttatják el az adományokat.

Kérjük, segítse szebbé, boldogabbá varázsolni ezeknek a gyermekeknek, családoknak a karácsonyát!

Háromféle támogatói csomag közül lehet választani:

1. csomag: 100.000 Ft értékben, tartalma: 

3 db Pozitivity társasjáték

3 db Pozitivity Family társasjáték

3 db Pozitivity Szupererő társasjáték

Összesen: 9 db társasjátékjáték, (3 csomag), 100.000 Ft értékben.

2. csomag: 300.000 Ft értékben, tartalma:

10 db Pozitivity társasjáték

10 db Pozitivity Family társasjáték

10 db Pozitivity Szupererő társasjáték

Összesen: 30 db társasjáték, (10 db csomag), 300.000 Ft értékben.

3. csomag: 450.000 Ft értékben, tartalma: 

15 db Pozitivity társasjáték

15 db Pozitivity Family társasjáték

15 db Pozitivity Szupererő társasjáték

Összesen: 45 db társasjáték, (15 db csomag), 450.000 Ft értékben.

 

A támogatói csomag megvásárlásával adományként hozzájárul ahhoz, hogy az „Anyák az anyákért Alapítvány” által segített gyermekeknek, családoknak így egy kis örömet, boldogságot, mosolyt és szeretetet adjunk. A jótékonysági kampány november 30-tól december 17-ig tart.

Hálásak vagyunk minden támogatói együttműködésért! Jobb Veled a Világ!

Fontos tudnivaló: A támogatói csomagról adománylevelet állítunk ki a támogató partner számára. A pénzadomány után társasági adó alapját csökkentő kedvezmény vehető igénybe. Ahhoz, hogy mi ehhez a megfelelő igazolásokat kiadhassuk, szükségünk van a támogatást utaló vállalat adószámára. Az átutalásnál a megjegyzés” rovatban kérjük ezt feltüntetni.
Bankszámlaszám: 11714013-20001481-0000 0000.

Bővebb információ: adomany@jobbveledavilag.hu