skip to Main Content

A vírus üzenete az emberiség számára

Egy nemzetközi zoom psychodráma találkozón, TELE’DRAMA, Monica Zuretti és Daniela Simons koordinálásában szerepet cseréltünk a vírussal és a következő üzenetet közvetítettük az emberiségnek.

Íme az üzenetek:


– Engem hidegen hagynak a határaitok. Nektek miért olyan fontosak?
– Ti, emberek és én, a vírus sokkal több mindenben hasonlítunk, mint különbözünk. Eljött az ideje a lényeges és egyszerű dolgoknak.
– Túlzásba vittétek, átgázoltatok minden határon. Azért jöttem, hogy megállítsalak titeket.
– Én nem látok különbséget az emberek között, akár szegények, akár gazdagok, akár fiatalok, akár idősek. Meg szeretném tanítani nektek ezt a leckét.


– Azért vagyok itt, hogy kipróbálhassátok, képesek vagytok-e megtalálni a fizikai és lelki túlélés eszközeit.
– Azért jöttem, hogy kiderüljön, képesek vagytok-e másképp csinálni dolgokat.
– Itt vagyok, mert meg kell állnotok egy pillanatra és felismerni, hogy egyénileg mindannyian törékenyek vagytok, és csak összefogással tudtok erőssé válni.
– Rá kell jönnötök, hogy miképp tudtok túlélni engem, egyedül otthon, mint egy hóvihar idején.


– Szét akarlak választani titeket és elvenni a fizikai szabadságotokat, hogy kiderüljön, képesek vagytok-e érzelmi és spirituális szinten kapcsolódni.
– Tudom, hogy látni sem akartok, ahogy a saját sötét oldalatokat és árnyékotokat sem; mégis, a részetek vagyok – ti tápláltok és támogattok. Enélkül nem léteznék.
– Ti, emberek, oly’ nagyra törőek vagytok már oly’ régóta. Eljöttem most, hogy emlékeztesselek rá titeket: a természet aprócska részei vagytok csupán.


– Köszönöm, hogy végre megszólalhatok, mert ez idáig csak erőszakkal fejezhettem ki a haragomat. Remélem, lassan elkezditek megérteni, hogy okkal vagyok itt. És ha ez megtörténik, akkor majd talán képes leszek itt hagyni titeket.

Angolból fordította: Molnár Erika

forrás: Facebook

Back To Top